Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Bezoek onze winkel Bezoek onze winkel
Hulp nodig of meer informatie? Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34
vrijdag 28 mei 2021 | Nieuwtjes en trends werkschoenen

Grisport Active Pro-collectie: ademende en sportieve werkschoenen

Het Italiaanse Grisport brengt met de Active Pro-collectie een reeks werkschoenen op de markt die passen bij de trend van lichte en sportieve werkschoenen. Deze modellen zijn gericht op comfort en sportiviteit en zijn ideaal voor warme omstandigheden en werkzaamheden waarbij veel gelopen moet worden. Wij laten je nader kennismaken met Grisport Active Pro.

Uitstekend ademende werkschoenen

De Grisport Active Pro-collectie bestaat uit 5 modellen met een S1P-normering. Alle modellen bevatten de Gri-Air technologie. Deze technologie bestaat uit een grof geweven upper van microfiber en TPU en een ademende voering met daartussen een ademend 3D-membraan, waarmee de schoen naadloos om de voet aansluit zonder de voet te verstikken. Opgebouwde warmte van de voeten kan zo snel een weg naar buiten vinden waardoor je voeten gedurende de dag langer fris blijven. De inlegzool van Activated Carbon draagt hier ook aan bij vanwege de sterke absorberende kwaliteiten. Dit verkleint ook de kans op de vorming van onaangename geuren.

Lichtgewicht en sportief

Wat de Grisport Active Pro-werkschoenen ook gemeen hebben zijn de sportieve prestaties en de lichtgewicht eigenschappen. De werkschoenen zijn allemaal voorzien van een kevlar veiligheidszool en een aluminium veiligheidsneus. Beide sterke maar lichte materialen om zo optimaal de voeten te beschermen. Bij de keuze voor materialen is gedacht aan comfort en kwaliteit met een licht gewicht. Deze werkschoenen zijn voornamelijk geschikt voor indoor werkzaamheden, zoals een magazijn of distributiecentrum, waarbij al snel grote afstanden worden afgelegd. Een licht gewicht is dan enorm prettig.

Zeer goede demping

De Grisport Active Pro-werkschoenen maken gebruik van een Active Sole. Bovenop de kevlar veiligheidszool zit een dempende laag PU voor de eerste demping en ondersteuning. Na de veiligheidszool volgt de loopzool die eveneens van PU is voorzien met microbubbels, voor extra demping en loopcomfort. De zool is ook sterk antislip met een SRC normering. Dit is de hoogst haalbare antislip normering. Maar dat is niet alles, want de modellen zijn ook ESD antistatisch, waarmee elektrostatische ladingen worden weggeleid via de zool naar de grond.

Grisport Active Pro: 5 modellen

De Grisport Active Pro-collectie bestaat uit de Grisport Dyno, Grisport Dusk, Grisport Dash, Grisport Disc en de Grisport Viva. De Grisport Disc is daarbij voorzien van een BOA-snelsluiting. De Grisport Viva is een damesmodel. Deze is verkrijgbaar in maat 36 t/m 42, waarbij de andere modellen verkrijgbaar zijn in maat 40 t/m 47. Bij Bowork.nl kan je ze allemaal passen en bekijken in onze werkschoenenwinkel, maar uiteraard zijn ze ook eenvoudig online te bestellen.