Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Bezoek onze winkel Bezoek onze winkel
Hulp nodig of meer informatie? Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34
dinsdag 05 juli 2016 | Nieuwtjes en trends werkschoenen

Grisport 803

Grisport 803

Het begon allemaal, jaren geleden met de Grisport 703. Deze allround werkschoenen werden in korte tijd de best verkochte werkschoenen van Nederland. Jarenlang voerde deze bestseller van Grisport de ranglijst van best verkopende werkschoenen aan. Niet zonder reden.
Sinds twee jaar is er een opvolger gepresenteerd door de fabrikant, namelijk de Grisport 803. Ook dit nieuwe model is mateloos populair en de bestverkopende Grisport werkschoenen.

Grisport 803 S3 Veiligheidsschoenen

De Grisport 803 zijn veiligheidsschoenen met bijzonder mooie specificaties waardoor de werkschoenen zeer breed inzetbaar zijn. Dat wordt dan ook nog eens gecombineerd met een zeer prettig loopcomfort. U loopt met gemak de hele dag op deze schoenen.

De loopzool van Grisport 803 S3 veiligheidsschoenen is gemaakt van PU / Nitril. Dit materiaal zorgt voor een goede schokdemping, iets waar u bij iedere stap weer profijt van heeft. Daarnaast zorgt de combinatie van PU en Nitril ervoor dat de loopzool bestand is tegen een contact hitte tot 300 graden.

De anti penetratiezool is gemaakt van staal. Deze zool beschermt uw voeten tegen het binnendringen van scherpe voorwerpen door de zool. Wanneer u bijvoorbeeld in een metaal splinter of op een spijker stapt, zal deze niet door de zool heen kunnen komen. Tevens geeft deze tussenzool de schoen echte stevigheid, zonder dat de flexibiliteit verlopen gaat.

De veiligheidsneus is gemaakt van staal en heeft een minimale impact resistentie van 200 joule. Het bijzondere aan de veiligheidsneus van de Grisport 803 is dat deze geperforeerd is. Deze kleine perforaties in het staal zorgen ervoor dat ook de neus goed ademend. Dit bevordert het klimaat in uw schoenen.

De Grisport 803 heeft de S3 veiligheidsnormering. Dit is de hoogste normering voor werkschoenen.

Grisport 803 werkschoenen | Hiel support Systeem

Naast de bescherming voor uw voeten en tenen voor impacten van buitenaf bieden de werkschoenen grisport 803 ook een zeer prettig loopcomfort. Niet alleen de loopzool en de inlegzool zijn hiervoor van belang. Grisport heeft ook een zelf ontwikkeld hiel support systeem.

Dit systeem zorgt ervoor dat de schoenen extra ondersteuning bieden aan uw hielen en dat de schoen beter om uw voeten sluiten. Het voordeel van een hiel support systeem is dat naast uw voeten ook uw hielen (en enkels) worden ondersteund. Dit is goed voor uw lichaamshouding, maar minstens zo belangrijk is het feit dat uw benen hierdoor minder snel vermoeid raken.

De hielondersteuning voorkomt dat u gaan zwikken en dat uw gewrichten en benen dit zelf moeten opvangen. Kortom meer stabiliteit voor uw benen en voeten, minder vermoeidheid.

Deze veiligheidsschoenen hebben een gepolsterde tong, zachte zijkanten bij de instap en een aantrek lus aan de achterzijde. Alles is erop gericht om comfort te bieden.

Ademende werkschoenen | Grisport 803

De inlegzool is anatomisch gevormd en is uitneembaar. Het voordeel hiervan is dat u dagelijks kunt wisselen van zool en dat u voldoende ruimte heeft om een steunzool of inlegzool in de schoenen te plaatsen. Dankzij de anatomie van de zool ondersteunt deze uw voeten maximaal. Tevens is de inlegzool gericht op het ademen en vochtafvoeren.
Naast de inlegzool en de geperforeerde veiligheidsneus is ook de cambrelle voering erop gericht om te ademen en vocht af te voeren. Juist voor de harder werkers, mensen die veel staan en lopen is dit erg prettig. Uiteraard werkt dit het beste als u de schoenen draagt in combinatie met ademende sokken.
De schacht van de werkschoenen is gemaakt van volnerf leder. Een ledersoort die erom bekend staat dat deze zo goed mogelijk ademend.

Allround werkschoenen | Grisport 803

De werkschoenen grisport 803 hebben aan de voorzijde een overneus (ook wel kruipneus genoemd). Deze voorkomt dat bij het stoten van de schoenen direct schade ontstaat. Erg handig wanneer u regelmatig ergens tegenaan moet duwen of schoppen of als u veel op uw knieën werkt.
Aan de zijkant van de schoenen zitten reflectie strips die de zichtbaarheid van de drager vergoten in het donder. Veiligheid en comfort zijn de twee pijlers van deze schoenen.

De schoenen zijn waterafstotend waardoor ze zeer breed inzetbaar zijn. De specificaties van de Grisport 803 maken dat het echte allround werkschoenen zijn.

Grisport 803 Orange

Sinds kort is naast de gewone Grisport 803, ook de Grisport 803 Orange beschikbaar. Deze werkschoenen hebben precies dezelfde specificaties, hetzelfde loopcomfort en dezelfde toepassing. Het verschil zit in het uiterlijk. Dankzij de oranje accenten krijgt deze 803 een compleet nieuwe look, zonder dat deze accenten storend zijn. Ook de voering is oranje, maar heeft uiteraard dezelfde werking als de voering van de gewone 803.
Bij Bowork zijn we, zoals u van ons gewent bent, zeer scherp geprijsd. Voor De grisport 803 Orange hebben wee zelf een nog scherpere introductieprijs.