vrijdag 07 februari 2020 | Nieuwtjes en trends werkschoenen

Goedkope veiligheidsschoenen

Werkschoenen en veiligheidsschoenen zijn vaak noodzakelijk, omdat u als bedrijf aan de wet en regelgeving moet voldoen. Maar de ene werkschoen is de andere niet. Er is enorm veel verschil in prijs en kwaliteit. Wij bij Bowork snappen dat duurdere werkschoenen geen optie zijn voor bedrijven die goede maar goedkope werkschoenen zoeken die aan de gestelde vereisten voldoen. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor goedkope werkschoenen en veiligheidsschoenen die voldoen aan de veiligheidseisen maar zeer voordelig aan te schaffen zijn.

Goedkope S3 werkschoenen

Onze budget werkschoenen zijn gericht op bedrijven die gecertificeerde veiligheidsschoenen (link) zoeken tegen een voordelige prijs. Deze werkschoenen zijn met name geschikt voor uitzendkrachten, tijdelijk personeel en stagiairs. Ze voldoen aan de eisen van Europese Unie en zijn daarbij ook CE gecertificeerd. Onze voordelige werkschoenen zijn allemaal S3 genormeerd. Dit betekent dat ze antistatisch zijn, een veiligheidsneus en veiligheidszool hebben en ook vuil- en waterafstotend zijn. Daarbij voldoet de zool ook aan de gestelde antislip eisen. Met S3 werkschoenen bent u voorzien van werkschoenen die aan de meest voorkomende eisen voldoen.

Wat is de prijs dan? Onze goedkoopste werkschoenen verkopen we al vanaf € 13,00 ex. BTW per paar. Dit zijn S3 genormeerde en CE gecertificeerde veiligheidsschoenen. Deze modellen zijn verkrijgbaar in hoge en lage variant. De veiligheidsneus is gemaakt van staal en dit geldt ook voor de veiligheidszool. Daarbij zorgt een overneus voor extra bescherming. Een hogere veiligheidsnormering is er niet voor werkschoenen. Deze werkschoenen zijn tevens verkrijgbaar in een zeer brede maatboog, van maat 35 t/m maat 48. Zo zijn ze geschikt voor zowel de kleine als de grote voet.

Low budget werkschoenen kopen

Onze zogenaamde low budget werkschoenen kennen een prijsopbouw. De eerder genoemde werkschoenen worden door ons basiswerkschoenen genoemd. Ze voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn CE gecertificeerd met een S3 norm. Maar juist als u wat meer zoekt op het gebied van comfort, model en kleur zijn er nog meer goedkope veiligheidsschoenen die voor een zeer voordelige prijs verkrijgbaar zijn. Denk hierbij aan andere S3-modellen, maar ook S1P-modellen. Werkschoenen met een S1P normering hebben eveneens een veiligheidsneus en een veiligheidszool, maar zijn niet vuil- en waterafstotend. Dit maakt ze meer kwetsbaar bij vochtige omstandigheden, maar zijn wel geschikt voor droge en meer warme omstandigheden omdat de voeten beter kunnen ademen. Dit zijn werkschoenen die ook goed ingezet kunnen worden in overdekte omgevingen zoals productiecentra, distributiecentra en magazijnen. De prijsopbouw van onze low budget werkschoenen loopt van € 13,00 ex. BTW per paar tot ongeveer € 50,00 ex. BTW per paar. In deze range zitten tevens diverse modellen, met ook speciale damesmodellen zoals de Safety Jogger Bestgirl en Safety Jogger Bestlady, en managerschoenen, zoals de Safety Jogger Manager. Deze werkschoenen zijn van merken als Gevavi en Safety Jogger, die naast hun hogere prijsklassen ook aandacht geven aan de lagere prijsklassen.

Goedkope instapper werkschoenen

In onze categorie low budget werkschoenen zijn ook goedkope instappers te vinden. Het voordeel van instappers is dat ze snel en gemakkelijk aan te trekken zijn. Daardoor zijn ze ideaal als u regelmatig moet wisselen van schoeisel. Zo hebben wij twee modellen van Safety Jogger, de X0500 en de X0600, die respectievelijk wit en zwart zijn en een S2 normering hebben. Dit betekent dat ze een veiligheidszool en een veiligheidsneus hebben maar niet vuil- en waterafstotend zijn. Ideale werkschoenen voor overdekte omgevingen dus, waar niet met vocht gewerkt wordt. Daarbij hebben deze instappers ook een SRC antislip normering.

Goedkope werkschoenen kopen bij Bowork

Bent u benieuwd naar ons goedkope assortiment werkschoenen? Breng dan een bezoek aan onze werkschoenenwinkel (link). We hebben onze low budget modellen ruim voorradig. In onze winkel kunt u rustig passen en de werkschoenen bekijken. Dit kan eventueel ook in grotere groepen, maak daarvoor gerust een afspraak zodat we u optimaal kunnen helpen. De ruime voorraad maakt ook dat we snel kunnen leveren en flexibel zijn. Meer nog, indien gewenst kunnen we op locatie ook passessies doen. We meten dan de schoenen aan en de werkgever heeft minimaal tijdsverlies omdat we letterlijk voor de deur staan. Neem gerust contact op voor meer informatie. Ook verzorgen wij offertes op maat. Bent u op zoek naar goedkope werkschoenen, eventueel in grote aantallen? Of wilt u dit combineren met werkkleding? Naam dan eveneens contact op en wij stellen een scherpe offerte voor u op.

Bowork denkt graag met u mee. Dat werkschoenen niet altijd duur hoeven te zien is duidelijk. Kom gerust langs of neem contact met ons op voor meer informatie. Bowork, altijd een veilige keuze.