Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Bezoek onze winkel Bezoek onze winkel
Hulp nodig of meer informatie? Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34
donderdag 17 augustus 2017 | Nieuwtjes en trends werkschoenen

Genderneutrale werkschoenen bij Bowork

Dunlop Flying Arrow werkschoenen

Eerder dit jaar geïntroduceerd, de Dunlop Flying Arrow-collectie. Dit zijn opvallende en sportieve werkschoenen, ook wel safety sneakers genoemd. Lage veterschoenen met een composiet veiligheidsneus en een flexibele kevlar veiligheidszool met S3 normering. Ze zijn volledig metaalvrij en hierdoor blijven ze ook goed laag in gewicht. Door het lage gewicht en de sportieve looks zijn ze ook goed in de vrije tijd te dragen. Ook het loopcomfort draagt hier aan bij, mede door de EVA foam tussenzool met extra schokdemping. Daarbij zijn ze ook voorzien van de hoogste antislip normering, SRC, en een HRO normering wat inhoudt dat de zool hittebestendig is tot 300 graden celsius gedurende 60 seconden.

Genderneutraal aanbod werkschoenen

Er zijn zowel specifieke heren werkschoenen als dames werkschoenen, maar de Dunlop Flying Arrows kunnen niet specifiek onder deze noemers geschaard worden. Het zijn genderneutrale werkschoenen, beschikbaar in 5 kleurvarianten: blauw, rood, groen, grijs en zwart. De Dunlop Flying Arrow-collectie is nu ook verkrijgbaar in kleinere maten, waardoor de maatreeks loopt van maat 36 t/m 47. Zo kan iedereen, zowel de grote als de kleine voet als ook de man, vrouw of transgender, profiteren van deze fraaie en sportieve werkschoenen.Naast de Dunlop Flying Arrow collectie hebben we bij Bowork een ruim aanbod van genderneutrale werkschoenen, met een maatboog van 36 tot en met 48. Dit zijn de zogeheten uniseks werkschoenen.

Met deze en de overige genderneutrale werkschoenen is Bowork de grootste aanbieder in Nederland met een genderneutraal aanbod van veiligheidsschoeisel.


Overige genderneutrale werkschoenen

Bij Bowork zijn onder andere ook de volgende genderneutrale werkschoenen verkrijgbaar:

Python Modena
Extra lichte veiligheidsschoenen met spijkerstof design. S3, beschikbaar in de maten 36 tot en met 47.

Python Bologna

Lichte veiligheidsschoenen van zwart gevet nubuck leer. S3, SRC, beschikbaar in de maten 38 t/m 47.

Grisport 72003

Allround werkschoenen van Grisport met S3 normering en Vibram zool voor optimaal loopcomfort. Hoog model met veters en overneus, ook beschikbaar in kleine maten.

Bata Bright 021 S1P SRC

Sportieve veiligheidsschoenen. S1P, SRC en metaalvrij. Beschikbaar in maat 34 t/m 47. Levertijd circa 2-3 werkdagen.

Sixton Lugano

Lichtgewicht veiligheidsinstapper. Zeer flexibel en goede voetondersteuning. Ideaal voor professionals die de hele dag moeten staan en lopen.