Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Bezoek onze winkel Bezoek onze winkel
Hulp nodig of meer informatie? Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34
woensdag 03 augustus 2016 | Werkhandschoenen met bescherming tegen mechanische risico’s

Werkhandschoenen

Werkhandschoenen

Werkhandschoenen zijn er in vele soorten en uitvoeringen. Ieder soort en ieder model heeft weer zijn eigen functie en biedt een andere bescherming of functionaliteit.

Het is een misverstand om te denken dat werkhandschoenen alleen worden gedragen om de handen van de gebruiker te beschermen. Dit is slechts één van de functies van handschoenen. Andere toepassingen kunnen zijn dat de handschoenen een extra functionaliteit toevoegen zoals het bieden van extra grip. Tevens kunnen handschoenen ook bedoeld zijn om producten en voorwerpen te beschermen tegen de handen en bacteriën van de gebruiker.

In deze blog willen we stilstaan bij een nieuw soort handschoenen dat recent op de markt is verschenen. De Grippaz Werkhandschoenen van MSafe.

Werkhandschoenen Grippaz 308B

De Grippaz handschoenen zijn er in verschillende modellen. Eén van die modellen is de Grippaz 308B. Deze blauwe handschoenen zijn 0.20 mm dik (8 mil). Deze Grippaz 308B werkschoenen zijn gemaakt van 100% nitil en latex vrij. Dankzij de samenstelling en de dikte levert dit model Grippaz een ongekende treksterkte en scheurweerstand, zonder dat de vingergevoeligheid verloren gaat.

De vingergevoeligheid en de treksterkte (Dexterity) zijn op level 5 gewaardeerd. Dit is ongekend voor een relatief dunne handschoenen met goede vingergevoeligheid. Met deze dexterity is Grippaz Uniek in zijn soort.

Dit model is uitgevoerd in het blauw en geheel latexvrij en poedervrij. Hierdoor hebben deze handschoenen een hogere graad van chemische bestendigheid dat latex handschoenen. Tevens krijgt u geen last van latex allergieën.

Grippaz handschoenen 308B

Alle modellen uit de Grippaz lijn zijn tweezijdig draagbaar. Zowel de binnenzijde als de buitenzijde zijn voorzien van een visschub structuur waardoor er een goede grip is op zowel droge als natte voorwerpen. Doordat de handschoenen tweezijdig draagbaar zijn, zorgen ze ook voor een kostenbesparing.

De Grippaz handschoenen hebben een zeer goede pasvorm waardoor ze comfortabel zitten. Dit mede dankzij de stretch eigenschappen van de handschoen. Het manchet is ergonomisch ontworpen. Het zit strak rondom de pols en aan het einde zit een rolrand. Dankzij de stretch eigenschappen kan er prime aan binnenhandschoen onder deze Grippaz handschoenen gedragen worden.

Werkhandschoenen voor voedselverwerkende industrie

Grippaz 308B is gecertificeerd met het voedsel keurmerk. Hierdoor zijn deze handschoenen uitermate geschikt voor de voedselverwerkende industrie. Dankzij de certificaten, de samenstelling van het materiaal, treksterkte en vingergevoeligheid wordt er veel van deze handschoenen verwachten in de foodindustrie. De Grippaz 308B zou weleens voor een enorme revolutie en kostenbesparing kunnen zorgen binnen deze industrie.

Met de Grippaz 308B heeft MSafe een geweldig product op de markt gebracht. Ongeëvenaard op het gebied van de sterkte, pasvorm en grip. Dankzij de speciale en gepatenteerde, organische formule die is samengesteld is de scheurweerstand optimaal, zonder vingergevoeligheid te verliezen. Dankzij het voedingskeurmerk is dit hét product voor de voedingsindustrie.

Uiteraard bij Bowork verkrijgbaar tegen zeer scherpe staffelprijzen.