dinsdag 08 mei 2018 | Nieuwtjes en trends werkkleding

MASCOT werkkleding bij Bowork; altijd een veilige keuze

MASCOT is een Deense producent van werkkleding en veiligheidsschoenen en is wereldwijd operationeel. In het nieuwe pand van Bowork is MASCOT vertegenwoordigd met een breed aanbod van werkkleding en diverse werkschoenen. Hierin komt goed de breedte en de kwaliteit van dit merk naar voren, met daarbij een speciale tafel om eindeloze combinaties te maken. MASCOT streeft ernaar werkkleding van de hoogste kwaliteit te maken, waarbij alle kleding ook zeer uitvoerig wordt getest via het Tested to Work principe. Deze tests vinden in het laboratorium plaats maar ook in de praktijk, waarbij ook geluisterd wordt naar wensen en klachten om zo de producten steeds meer te optimaliseren en te verbeteren.

Volledige MASCOT UNIQUE collectie

Bij Bowork is de volledige MASCOT UNIQUE collectie verkrijgbaar. Dit een collectie waarin ontelbare combinaties mogelijk zijn met acht kleurencombinaties. Deze collectie is met de grootste zorg en aandacht samengesteld, waarbij er een perfecte set gemaakt kan worden voor alle soorten werkzaamheden en behoeften. MASCOT was recentelijk ook aanwezig om ons personeel hierover speciale producttraining te geven. Deze UNIQUE collectie wordt gekenmerkt door geavanceerde technologieën, zoals TENCEL en CORDURA. Daarbij is de collectie zeer compleet, met alles voor het bovenlichaam. Van T-shirts tot winterjassen. De MASCOT werkbroeken zijn daarbij verkrijgbaar in drie gewichtsklassen en verschillende beenlengtes.

MASCOT bij Bowork

Los van de UNIQUE collectie is ook de basiskleding van MASCOT bij Bowork te verkrijgen, zodat de reeks mogelijke combinaties nog groter wordt. Bij Bowork kunt u de kleding bekijken bestellen in onze grote winkel nabij de snelweg A1 ter hoogte van Amersfoort. De werkschoenen van Mascot zijn zowel in onze winkel als online te bestellen. Komt u er in de winkel niet uit of heeft u vragen? Schroom dan niet om één van onze medewerkers om hulp te vragen.

Borduren en bedrukken van werkkleding

Bij Bowork is ook de werkkleding van MASCOT te personaliseren door middel van borduren en/of bedrukken. Zo loopt u er als ZZP-er of bedrijf zeer professioneel bij in MASCOT werkkleding. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een offerte op maat. Neem bij interesse contact op voor de mogelijkheden.