Hulp nodig? Bel mij terug
9,4
Reviews
Plan route
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Bezoek onze winkel Bezoek onze winkel
Hulp nodig of meer informatie? Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

S5 veiligheidsnormering bij werklaarzen

Werklaarzen met deze normering voldoen aan de vereisten van de S4 normering en hebben daarnaast nog de volgende eigenschappen: Anti-perforatiezool

De S5 Werklaarzen zijn vloeistofdicht, hebben een veiligheidsneus en -zool en een antislip loopzool. Qua veiligheid zijn ze te vergelijken met de lederen werklaarzen met S3 normering. Echter werklaarzen van leer zijn niet van nature waterdicht, al zijn er wel lederen werklaarzen met een waterdicht membraam. Het verschil zit hem in de gebruikte grondstoffen: leer t.o.v. rubber en kunststof. De S5 werklaarzen zijn erg populair in de bouw en in fabrieken / productieruimten waar het nat en vies is. Deze laarzen bieden een optimale veiligheid en zijn goed schoon te houden. Wij hebben verschillende werklaarzen met de S5 normering.

Bekijk onze werklaarzen S5

Wat betekent S5 bij werklaarzen?

S5 werklaarzen hebben dezelfde eigenschappen als S4 werklaarzen alleen dan met een antiperforatie tussenzool. De S5 werklaarzen zijn gemaakt van PU, rubber of kunststof materialen. Door deze materialen zijn de laarzen over het algemeen waterdicht.