Hulp nodig? Bel mij terug
9,4
Reviews
Plan route
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd
Bezoek onze winkel Bezoek onze winkel
Hulp nodig of meer informatie? Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

S1P normering

Werkschoenen met een S1P normering voldoen aan de vereisten van de S1 normering en hebben daarnaast nog de volgende eigenschappen:

  • Anti-perforatie zool

S1P werkschoenen bieden dus een optimale bescherming voor uw voeten. Ze beschermen uw tenen tegen een impact van buitenaf en beschermen uw voeten tegen scherpe voorwerpen die va de zool proberen binnen te dringen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spijkers, metaal splinters enzovoort. Deze anti-perforatiezool of veiligheidszool is veelal van staal of kevlar. Beide bieden u eenzelfde bescherming. Kevlar is iets lichter en flexibeler.

De S1P normering is een onderschatte normering. Deze normering biedt eenzelfde bescherming als de S3 normering (dit is de hoogste normering voor werkschoenen) met als verschil dat S1P werkschoenen niet vuil- en waterafstotend zijn. Deze werkschoenen zijn voor heel veel werkomstandigheden geschikt. Wanneer u werkt in droge omstandigheden zijn dit ideale veiligheidsschoenen. S1P veiligheidsschoenen bieden een optimale bescherming en zijn goed ademend. Veelal zijn deze schoenen ook sportief vormgegeven.

Wij hebben verschillende werkschoenen met de S1P normering.

Bekijk onze S1P werkschoenen

Wat is veiligheidsklasse S1P?

Een werkschoen en veiligheidsschoenen die over een S1P normering beschikt, hebben dezelfde veiligheidsmaatregelen als een S1 werkschoen, maar beschikt daarnaast over een antiperforatie tussenzool van staal of kevlar. De tussenzool zit tussen het voetbed en de zool en beschermt jouw voeten tegen scherpe voorwerpen, zoals schroeven en spijkers.