Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Goede werkschoenen kopen

U kent het vast wel. U bent op zoek naar werkschoenen. Goede werkschoenen welteverstaan want bij uw huidige paar heeft u aan het eind van de dag vermoeide en pijnlijke voeten. Dat had u al vanaf het moment dat u ze ging dragen, maar de verkoper had gezegd: "Och u loopt ze nog wel uit”. Dat is helaas niet gebeurd.

U begint wat te Googlen en bijna een uur verder heeft u heel veel leuke modellen voorbij zien komen, waar u best mee gezien wilt worden. Bij een aantal modellen heeft u wat langer moeten kijken, want die zagen er echt niet meer uit als werkschoenen. Maar het aanbod is groot en iedere website noemt zicht specialist en roept dat zijn schoenen toch het beste voor u zijn. Maar waar moet u nou echt op letten?

Veiligheidslaarzen

15 okt. 2016

Veiligheidslaarzen

Bij Bowork profileren we onszelf als de specialist op het gebied van veiligheidsschoeisel. Veiligheidsschoeisel is een verzamelnaam voor schoenen, klompen en laarzen die veiligheid bieden.

Al meer dan 25 jaar verkopen wij veiligheidslaarzen. Overigens worden de termen veiligheidslaarzen en werklaarzen door elkaar gebruikt. Strikt genomen zit er een verschil tussen beide definities, maar in de volksmond wordt met beide termen hetzelfde bedoeld; laarzen met een veiligheidsneus (en een veiligheidszool).

Werklaarzen

8 okt. 2016

Werklaarzen

Er zijn beroepsgroepen die het hele jaar op werklaarzen lopen en er zijn beroepsgroepen die als het kouder en natter wordt op werklaarzen lopen. Bij welke groep u ook hoort, bij Bowork hebben we een mooie assortiment voor u samengesteld.

Overigens worden de termen werklaarzen en veiligheidslaarzen door elkaar gebruikt. In beide gevallen gaat het om veiligheidsschoeisel die veelal voor het werk gebruikt worden.

Klompen

16 aug. 2016

Klompen

Klompen worden nog steeds in grote aantallen gedragen in Nederland. Sterker nog, Nederland is in Europa het land met de hoogste klomp dichtheid per inwoner. Dat komt onder andere door onze sterke geschiedenis met de klomp en doordat er nog beroepsgroepen zijn waar het heel gebruikelijk is om klompen te dragen.

Vanaf de middeleeuwen was het door geheel Europa gebruikelijk om op houten klompen te lopen. Deze traditie is, zeker in Nederland, nooit geheel verdwenen. Wel is het zo dat de houten klompen, die we vandaag de dag voornamelijk kennen in de kleuren wit en geel, nagenoeg geheel uit het straatbeeld zijn verdwenen. Deze klompen worden met name gebruikt als souvenir, al zijn er nog steeds mensen die er graag op lopen.

Werkhandschoenen

3 aug. 2016

Werkhandschoenen

Werkhandschoenen zijn er in vele soorten en uitvoeringen. Ieder soort en ieder model heeft weer zijn eigen functie en biedt een andere bescherming of functionaliteit.

Het is een misverstand om te denken dat werkhandschoenen alleen worden gedragen om de handen van de gebruiker te beschermen. Dit is slechts één van de functies van handschoenen. Andere toepassingen kunnen zijn dat de handschoenen een extra functionaliteit toevoegen zoals het bieden van extra grip. Tevens kunnen handschoenen ook bedoeld zijn om producten en voorwerpen te beschermen tegen de handen en bacteriën van de gebruiker.

In deze blog willen we stilstaan bij een nieuw soort handschoenen dat recent op de markt is verschenen. De Grippaz

Grisport 803 Orange

5 jul. 2016

Grisport 803

Het begon allemaal, jaren geleden met de Grisport 703. Deze allround werkschoenen werden in korte tijd de best verkochte werkschoenen van Nederland. Jarenlang voerde deze bestseller van Grisport de ranglijst van best verkopende werkschoenen aan. Niet zonder reden.
Sinds twee jaar is er een opvolger gepresenteerd door de fabrikant, namelijk de Grisport 803. Ook dit nieuwe model is mateloos populair.

Werkschoenen NoRisk

20 mei 2016

NoRisk Discovery

No-Risk is een bekende werkschoenenfabrikant. Deze fabrikant heeft de laatste jaren niet stil gestaand. Werd ruim 2 jaar terug de NoRisk Winner lijn, met werkschoenen sneakers en veiligheidssneakers gelanceerd, sinds kort is er de NoRisk Discovery lijn.

Werkschoenen Puma

2 apr. 2016

Puma werkschoenen | Urban Protect

Puma is een bekende werkschoenenfabrikant. De schoenen van de fabrikant staan bekend om hun sportieve uiterlijk en geweldige loopcomfort. Iedere veiligheidsschoen die van de band rolt, heeft de kenmerken Puma eigenschappen en uitstraling.

Deze Duitse fabrikant heeft inmiddels een uitgebreid assortiment opgebouwd. Dit assortiment bestaat uit verschillende collecties. Een van de collecties is de Urban Protect Collectie. In dit artikel geven we u een inkijkje in alle ins en outs van deze collectie.

NoRisk Jumper en Rider nu ook voor dames

De werkschoenen NoRisk Jumper en Rider zijn twee modellen uit de populaire safety sneaker lijn van NoRisk. Deze lijn met veiligheidssneakers heeft de weg naar de eindgebruikers goed weten te vinden.

Buckler B701 Werklaarzen & Veiligheidslaarzen

Werklaarzen Buckler B701

De Werklaarzen Buckler B701 zijn nieuw in het assortiment van Bowork. We hadden al een aantal werkschoenen van Buckler in ons assortiment en natuurlijk hebben we ook de Neopreen werklaarzen van Buckler.