Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Sorteer producten op:
Toon per pagina

Blogberichten

Warme werklaarzen

15 nov. 2018

Warme werklaarzen

Hoewel werklaarzen, gezien het loopcomfort, het hele jaar door gedragen kunnen worden, dragen de meeste mensen werklaarzen als het kouder (en natter) begint te worden. Er ontstaat dan een vraag naar warme werklaarzen. Aan koude voeten hebben we immers allemaal een hekel!

Grisport Ranger

In de tweede helft van 2018 is Grisport met een nieuwe collectie op de markt gekomen. De Ranger collectie. Dit is een collectie werkschoenen en werklaarzen waarbij het beste van drie werelden bij elkaar komt. Grisport schoenen en laarzen, met Vibram zolen en een Gore-tex voering. Deze triple branded collectie levert op alle vlakken comfort en kwaliteit.

  • Het draagcomfort en de pasvorm van Grisport
  • Het loopcomfort van Vibram
  • Het klimaatcomfort van Gore-tex

Thermolaarzen en winterlaarzen

In een sector als de bouw worden veiligheidslaarzen meer en meer het hele jaar gedragen. Dit komt doordat het loopcomfort van de veiligheidslaarzen de laatste jaren sterk is toegenomen. De laarzen zijn lichter, flexibeler en comfortabeler geworden. Tevens, en dat is wellicht de belangrijkste ontwikkeling, zijn er ook ademende werklaarzen op de markt gebracht die er tevens voor zorgen dat de warmte zomers buiten blijft.

Hoewel er steeds meer werklaarzen op de markt zijn gebracht die het hele jaar gedragen kunnen worden, worden de meeste werklaarzen nog steeds gedragen in de winter.

Goede werkschoenen kopen

U kent het vast wel. U bent op zoek naar werkschoenen. Goede werkschoenen welteverstaan want bij uw huidige paar heeft u aan het eind van de dag vermoeide en pijnlijke voeten. Dat had u al vanaf het moment dat u ze ging dragen, maar de verkoper had gezegd: "Och u loopt ze nog wel uit”. Dat is helaas niet gebeurd.

U begint wat te Googlen en bijna een uur verder heeft u heel veel leuke modellen voorbij zien komen, waar u best mee gezien wilt worden. Bij een aantal modellen heeft u wat langer moeten kijken, want die zagen er echt niet meer uit als werkschoenen. Maar het aanbod is groot en iedere website noemt zicht specialist en roept dat zijn schoenen toch het beste voor u zijn. Maar waar moet u nou echt op letten?

Al lang niet meer lomp, log en lelijk

Het imago van werkschoenen is al lange tijd dat ze lomp zijn, zwaar aan de voeten en vooral ook lelijk. Werkschoenen zouden per definitie oncomfortabel zijn, zwart van kleur en vooral met zo’n lelijke overneus. Wat men vergeet is dat werkschoenen er zijn om op gewerkt te worden. Dat kan in de bouw zijn, waar stevige en robuuste werkschoenen noodzakelijk zijn, maar ook op de productievloer, de logistiek, het magazijn of de winkelvloer. Werkschoenen zijn er niet alleen om uw voeten te beschermen tegen gevaren van buitenaf, door middel van een veiligheidsneus en veiligheidszool. Ze zijn er ook om u goed loopcomfort en grip te geven, want werkschoenen draagt u immers de hele werkdag en niet slechts enkele uren. Daarom is het juist belangrijk dat veiligheidsschoenen comfortabel zijn, sportief en waar het kan er ook trendy en leuk uitzien. En dat is juist de trend die de laatste jaren sterk opgekomen is.

Reclamemogelijkheden bij Bowork

Sinds 2018 hebben wij een LED-scherm van 4 x 2,56 meter aan onze buitengevel hangen. Vanwege de dynamiek van dit nieuwe industrieterrein, waar onder andere het Supertank tankstation met Bling Bling car- en truckwash onze overburen zijn, komt er veel verkeer langs. Daarbij hebben we aan elke zijde van onze vide in de winkel een 55 inch TV-scherm hangen. In onze winkel komen klanten uit het hele land met daarbij een groot en divers bereik. Hoewel deze schermen in eerste instantie voor eigen reclamedoeleinden zijn aangeschaft werd al snel door diverse ondernemers gevraagd of hierop geadverteerd kan worden. Dat kan, maar wie is Bowork?

MASCOT werkkleding bij Bowork; altijd een veilige keuze

MASCOT is een Deense producent van werkkleding en veiligheidsschoenen en is wereldwijd operationeel. In het nieuwe pand van Bowork is MASCOT vertegenwoordigd met een breed aanbod van werkkleding en diverse werkschoenen. 

Bowork en Workman intensiveren samenwerking in nieuwe showroom van Bowork

Workman, producent van werkkleding van zeer hoge kwaliteit, heeft recentelijk bij Bowork de nieuwe winkel / showroom aangekleed met diverse Workman uitingen en paspoppen. Hierdoor komt deze professionele werkkleding nóg beter naar voren en kan de consument in één oogopslag zien welke kleding Workman biedt. Alphons van Leeuwen, accountmanager bij Workman, was aanwezig om de inrichting in goede banen te leiden.

Ademende werkschoenen

23 feb. 2018

Ademende werkschoenen

Een veel voorkomend nadeel bij werk waar werkschoenen verplicht zijn is dat deze schoenen niet altijd goed ademen. Toch zijn er ook veel ademende werkschoenen verkrijgbaar, ideaal voor als u buiten of op de werkvloer moet werken in hoge temperaturen. Deze ademende werkschoenen komen in alle normeringen voor, van S1 tot S3 en van lichte werkschoenen tot zwaardere werkschoenen.Een veel voorkomend nadeel bij werk waar werkschoenen verplicht zijn is dat deze schoenen niet altijd goed ademen. Toch zijn er ook veel ademende werkschoenen verkrijgbaar, ideaal voor als u buiten of op de werkvloer moet werken in hoge temperaturen. Deze ademende werkschoenen komen in alle normeringen voor, van S1 tot S3 en van lichte werkschoenen tot zwaardere werkschoenen.

Wat zijn goede werkbroeken?

Bij het woord werkbroek wordt al snel gedacht aan een broek met vlekken en verf erop en scheuren erin. Kortom, de gedachte leeft dat werkbroeken alleen in de bouw gebruikt worden. Maar dat is absoluut onjuist.

Ook in sectoren als logistiek en dienstverlening worden werkbroeken gedragen. En wat te denken van de voedselverwerkende industrie en de petrochemie sector? Eigenlijk geldt hetzelfde als bij werkschoenen: iedere sector heeft zijn eigen wensen, behoeften en wetgeving. Het is maatwerk.

In deze blog willen de vraag beantwoorden wat goede werkbroeken zijn, aan de hand van algemene kenmerken. In toekomstige blogs zullen we nader ingaan op werkbroeken in verschillende sectoren.

Sorteer producten op:
Toon per pagina