Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Sorteer producten op:
Toon per pagina

Blogberichten

Adverteren in en rondom de winkel van Bowork

Reclamemogelijkheden bij Bowork

Sinds 2018 hebben wij een LED-scherm van 4 x 2,56 meter aan onze buitengevel hangen. Vanwege de dynamiek van dit nieuwe industrieterrein, waar onder andere het Supertank tankstation met Bling Bling car- en truckwash onze overburen zijn, komt er veel verkeer langs. Daarbij hebben we aan elke zijde van onze vide in de winkel een 55 inch TV-scherm hangen. In onze winkel komen klanten uit het hele land met daarbij een groot en divers bereik. Hoewel deze schermen in eerste instantie voor eigen reclamedoeleinden zijn aangeschaft werd al snel door diverse ondernemers gevraagd of hierop geadverteerd kan worden. Dat kan, maar wie is Bowork?

MASCOT werkkleding bij Bowork; altijd een veilige keuze

MASCOT is een Deense producent van werkkleding en veiligheidsschoenen en is wereldwijd operationeel. In het nieuwe pand van Bowork is MASCOT vertegenwoordigd met een breed aanbod van werkkleding en diverse werkschoenen. 

Bowork en Workman intensiveren samenwerking in nieuwe showroom van Bowork

Workman, producent van werkkleding van zeer hoge kwaliteit, heeft recentelijk bij Bowork de nieuwe winkel / showroom aangekleed met diverse Workman uitingen en paspoppen. Hierdoor komt deze professionele werkkleding nóg beter naar voren en kan de consument in één oogopslag zien welke kleding Workman biedt. Alphons van Leeuwen, accountmanager bij Workman, was aanwezig om de inrichting in goede banen te leiden.

Ademende werkschoenen

23 feb. 2018

Het belang van ademende werkschoenen

Een veel voorkomend nadeel bij werk waar werkschoenen verplicht zijn is dat deze schoenen niet altijd goed ademen. Toch zijn er ook veel ademende werkschoenen verkrijgbaar, ideaal voor als u buiten of op de werkvloer moet werken in hoge temperaturen. Deze ademende werkschoenen komen in alle normeringen voor, van S1 tot S3 en van lichte werkschoenen tot zwaardere werkschoenen.Een veel voorkomend nadeel bij werk waar werkschoenen verplicht zijn is dat deze schoenen niet altijd goed ademen. Toch zijn er ook veel ademende werkschoenen verkrijgbaar, ideaal voor als u buiten of op de werkvloer moet werken in hoge temperaturen. Deze ademende werkschoenen komen in alle normeringen voor, van S1 tot S3 en van lichte werkschoenen tot zwaardere werkschoenen.

Wat zijn goede werkbroeken?

Bij het woord werkbroek wordt al snel gedacht aan een broek met vlekken en verf erop en scheuren erin. Kortom, de gedachte leeft dat werkbroeken alleen in de bouw gebruikt worden. Maar dat is absoluut onjuist.

Ook in sectoren als logistiek en dienstverlening worden werkbroeken gedragen. En wat te denken van de voedselverwerkende industrie en de petrochemie sector? Eigenlijk geldt hetzelfde als bij werkschoenen: iedere sector heeft zijn eigen wensen, behoeften en wetgeving. Het is maatwerk.

In deze blog willen de vraag beantwoorden wat goede werkbroeken zijn, aan de hand van algemene kenmerken. In toekomstige blogs zullen we nader ingaan op werkbroeken in verschillende sectoren.

Gel massagezool voor werkschoenen

Elke werkschoen heeft zijn eigen inlegzool met zijn eigen, soms unieke, eigenschappen. Maar die voldoen niet altijd. Inlegzolen zijn uitneembaar en te vervangen voor andere inlegzolen van diverse fabrikanten. Goed hierbij is te letten op de certificering. Inlegzolen zijn in vele varianten verkrijgbaar, onder andere voor goede ondersteuning, maar ook voor extra schokabsorptie of thermische isolatie. Bij Bowork hebben wij ook speciale gel massage inlegzolen, die niet alleen de klachten omtrent hielspoor verzacht maar zelfs behandelt.

Dunlop Flying Arrow werkschoenen

Eerder dit jaar geïntroduceerd, de Dunlop Flying Arrow-collectie. Dit zijn opvallende en sportieve werkschoenen, ook wel safety sneakers genoemd. Lage veterschoenen met een composiet veiligheidsneus en een flexibele kevlar veiligheidszool met S3 normering. Ze zijn volledig metaalvrij en hierdoor blijven ze ook goed laag in gewicht. Door het lage gewicht en de sportieve looks zijn ze ook goed in de vrije tijd te dragen. Ook het loopcomfort draagt hier aan bij, mede door de EVA foam tussenzool met extra schokdemping. Daarbij zijn ze ook voorzien van de hoogste antislip normering, SRC, en een HRO normering wat inhoudt dat de zool hittebestendig is tot 300 graden celsius gedurende 60 seconden.

Loopzool voor werkschoenen

Het aanbod van werkschoenen en veiligheidsschoenen is de laatste jaren enorm toegenomen. Veiligheidsschoenen zijn steeds modieuzer en sportiever geworden. Hierdoor zien veel werkschoenen eruit als vrijetijd schoenen. Het mooie hiervan in dat er veel keuze is voor de dragers van veiligheidsschoenen. Het gevaar schuilt erin dat de schoenen worden uitgekozen om basis van het uiterlijk in plaats van de functionaliteit. Niet alle schoenen zijn geschikt voor alle werkzaamheden.

In deze blog willen we u meenemen in de wereld van de loopzolen van werkschoenen. Uiteraard geldt alle informatie hieromtrent ook voor werkklompen en werklaarzen.

Grisport Cross-Safety Collection

Het Italiaanse Grisport heeft met de Cross Safety Collection een bijzondere collectie in de markt gezet. Het unieke aan deze werkschoenen is het lage gewicht, mede door het gebruik van lichte materialen zoals glasvezel en kevlar. De schoenen bieden uitstekend loopcomfort en veiligheid. Het zijn werkschoenen met het loopcomfort van wandelschoenen. De volledige collectie bestaat uit 7 modellen. Bij Bowork zijn maar liefst 4 modellen verkrijgbaar, waaronder de 2 specifieke damesmodellen Serena en Ariel.

Waar werkschoenen kopen

U wilt werkschoenen kopen, maar waar gaat u dat doen? Voor een fiets gaat u naar de fietsenmaker, voor een auto gaat u naar een garage en voor uw voedsel gaat u naar de supermarkt en versspecialist. Maar waar gaat u uw werkschoenen kopen?

Sorteer producten op:
Toon per pagina