0 0
Hulp nodig? Bel mij terug
9,8
Reviews
Plan route
Alle veiligheidsschoenen
Alle veiligheidslaarzen
Alle werkklompen
Alle bedrijfskleding

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Ons assortiment omvat een breed aanbod van persoonlijke beschermingsmiddelen en aanverwante artikelen. De twee belangrijkste pijlers van het assortiment zijn veiligheidsschoeisel en werkkleding. Onder veiligheidsschoeisel verstaan we werkschoenen, werklaarzen en werkklompen. Werkkleding omvat het complete pakket van bedrijfskleding en veiligheidskleding. Naast deze twee pijlers bieden wij werkhandschoenen, overige persoonlijke beschermingsmiddelen en disposables. De disposables zijn met name gericht op de food industrie. Dit assortiment bestaat onder meer uit handschoenen, haarnetjes, bezoekersjassen enz. Tot slot hebben we nog een aanverwant assortiment. Dit bestaat uit horeca artikelen, gericht op de (ambulante) handelaar van voedselwaren. Een belangrijk onderdeel van het horeca assortiment is het hygiënische borstelwerk van Vikan. Tot slot bieden wij een outdoor assortiment van wandelschoenen en outdoor kleding.

Werkschoenen

Werkschoenen zijn niet meer alleen schoenen die uw voeten en tenen moeten beschermen. Vandaag de dag zijn werkschoenen ook modeartikelen geworden die er goed uitzien en een hoog draagcomfort hebben. Met werkschoenen mag je gezien worden. Wij bieden u een compleet assortiment werkschoenen voor iedere voet en iedere branche. Tevens bieden wij passessies op locatie aan met ons mobiele showroom zodat u zeker weet dat iedereen op de juiste werkschoenen loopt.

Bekijk collectie

Werklaarzen

Werklaarzen worden steeds vaker het hele jaar door gedragen. Tevens ontdekken steeds meer beroepsgroepen de voordelen van werklaarzen. Dit komt dankzij het toegenomen draagcomfort, het dalende gewicht en het gemak van werklaarzen. Wij bieden u een assortiment werklaarzen aan van zowel rubber als leder die breed inzetbaar zijn. Voor de voerdselindustrie hebben we een apart assortiment hygienische werklaarzen.

Bekijk collectie

Klompen

Nederland is nog steeds een klompenland. Ons assortiment klompen bestaat uit de traditionele houten klompen, hobbyklompen en veiligheidsklompen. Klompen worden zowel beroepsmatig als privé gedragen. In ons assortiment klompen vindt u de bekende merken en dat tegen de scherpste prijzen.


Bekijk collectie

Werkkleding

Werkkleding is het visitekaartje van uw onderneming. Bij Bowork begrijpen we dat en daarom bieden we naast een uitgebreid assortiment werkkleding ook de service van het bedrukken en borduren van de werkkleding aan. Tevens hebben wij een mobiele showeroom waarmee wij passessies op locatie kunnen verrichten. Op het gebied van werkkleding kunnen wij u en uw organisatie geheel ontzorgen.

Bekijk collectie

Werkhandschoenen

De juiste werkhandschoenen zijn net zo belangrijk als de juiste werkschoenen. Uw handen verdienen de bescherming die zij nodig hebben. Werkhandschoenen zijn er in zeer veel soorten. Mocht u op zoek zijn naar specifieke handschoenen die u niet in ons vaste assortiment terugvindt, neem dan gerust contact met ons op. Werkhandschoenen worden veelal in grotere aantallen gekocht. Hiervoor bieden wij uiterst aantrekkelijke staffelprijzen. Werkhandschoenen bestelt u gemakkelijk mee met de werkschoenen en werkkleding zodat u alles bij één adres kunt halen.

Bekijk collectie

Disposables

Met name in de voedingsindustrie worden veel disposables gebruikt. Disposables zijn wegwerpartikelen die de hygiëne bevorderen. Ons assortiment disposables bestaat uit haarnetjes, baardmaskers, overmouwen, overschoenen, bezoekersjassen- overalls, handschoenen en poetsrollen. Onze disposables zijn scherp geprijsd en kennen bovendien een staffelkorting bij grotere afnames. Dankzij onze snelle levertijden en voorraadhoudende posities kunnen we uw organsiatie ontlasten.

Bekijk collectie

Vikan

Als onderdeel van de horecabenodigdheden bieden wij het complete Vikan assortiment aan. Dit Vikan assortiment bestaat uit hygiënische schoonmaakartikelen als bezems, vloertrekkers, borstels, scheppen, schoppen en nog veel meer. Dankzij de beschikbaarheid in verschillende kleuren van ons Vikan assortiment kan hiermee onderscheid gemaakt worden tussen de verschillende afdelingen in uw organisatie. Wij bieden het Vikan assortiment aan tegen flinke kortingen, zodat u zeker weet dat u nooit teveel betaalt.

Bekijk collectie