0 0
Hulp nodig? Bel mij terug
9,8
Reviews
Plan route

Nieuwe werkschoenen in de Schoenenoutlet (op = op)

Bekijk de actie

Nieuwe werklaarzen in de Laarzenoutlet (op = op)

Bekijk de actie

Acties & Aanbiedingen

Aanbiedingen

Bij Bowork profiteert u doorlopend van aanbiedingen. Zo zijn alle producten in onze webshop afgeprijsd. U betaalt voor geen enkel product de normale adviesprijs. Ons complete assortiment is afgeprijsd en in de aanbieding. De mate waarin een artikel is afgeprijsd kan per periode verschillen. Wacht dus niet te lang en profiteer van onze prijzen. Voor een aantal artikelen hebben wij een staffelprijs toegevoegd. Deze kunt u zien als u op het betreffende product klikt. Met deze staffelprijs krijgt u extra korting als u meerdere aantallen neemt. Ontbreekt de staffelprijs bij een product en bent u op zoek naar grotere aantallen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken dan voor u een offerte op maat.

U betaalt bij ons dus nooit de hoofdprijs, waardoor ons volledige assortiment altijd in de aanbieding is. Wist u dat de prijzen in onze webshop gelijk zijn aan onze prijzen in onze werkschoenenwinkel en werkkledingwinkel? U profiteert dus zowel in de webshop als in de winkel van onze aanbiedingen.

Acties

Naast de scherpe prijsstelling en staffelprijzen hebben we ook acties. Deze acties worden doorlopend gewijzigd en vernieuwd. Ziet u een actie die interessant is voor u, wacht dan niet langer en profiteer er snel van! Onze acties kunnen bestaan uit een extra korting, een gratis bonus artikel bij een product of een extra voordelig combinatie pakket. Naast deze acties hebben wij ook regelmatig een actieknaller. Deze is zichtbaar op deze pagina, maar ook in de rode balk bovenaan iedere pagina. Ook voor deze acties geldt dat ze zowel van toepassing zijn op aankopen in onze webshop als aankopen in onze winkel.

Los van de acties op deze pagina kunt u zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. U blijft dan automatisch op de hoogte van onze acties middels een maandelijkse nieuwsbrief. Wij gaan u dus niet spammen! Wanneer u zich inschrijft voor de nieuwsbrief krijgt u eenmalig een actiecode voor 5% winkelwagenkorting in onze webshop. Deze actie is alleen geldig voor de webshop en niet in de winkel.